Min Blogg

 

Har alltid varit lite fascinerad av Roslagsbanan och har många olika bilder men fastnade för denna då jag var till Bergianska trädgården en tidig vårdag i år och med kameran i framsättet var det en enkel match att fånga in denna bild. Själv tycker jag att bilderna visar kommunikation på olika sätt. Trevlig sommar// Bjarne

 

Denna bild tog jag en dag när jag kom hem från en resa och såg inflygningen till Arlanda och jag var tvungen att stanna och ta några bilder på planen som kom in för landning.

Hej, Det första gången som jag deltar i fototrissen. Tycker att med vad jag läst och sett så här lång så ser upplägget väldigt trevligt ut och skapar engagemang till att komma ut och fota. Ibland tar ju bristen på fantasi slut och då kommer ju detta väl till pass för att hålla intresset uppe. Några bilder så här i all hast kring kommunikation. Tyvärr är bilderna inte dagsfärska men tagna nu här under första delen av 2013.

Bilden är från Arlanda. Hade landat och satt i bilen hem när jag såg ett plan komma in för landning. Jag var tvungen att stanna och ta några bilder på planen för det var så fantastiskt väder just den dagen.

 

 

 

 

 

Senaste kommentarer

08.02 | 11:37

Hej Bjarne
Kul att se att du lever.
Ivar W - numera i Pålänge

17.11 | 18:00

Kollade runt lite hos dig och gillade dina Stockholmsbilder. Du borde hänga på trissen tycker jag.

27.06 | 06:33

Riktigt trevlig och kul bild på ekorren, skärpan sitter klockrent